Serveerbestek

Grid Lijst
Vleessnijmes
Artikel:17100
Vleessnijmes
1,16 excl. btw 1,40 incl. btw
Vleessnijmes
Artikel:17100
Vleessnijmes

Prijs per stuk

Excl. BTW: € 1,16 Incl. BTW: € 1,40
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Vleestang / barbecuetang
0,78 excl. btw 0,94 incl. btw

Prijs per stuk

Excl. BTW: € 0,78 Incl. BTW: € 0,94
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Vleesspies
Artikel:17110
Vleesspies
0,18 excl. btw 0,22 incl. btw
Vleesspies
Artikel:17110
Vleesspies

Prijs per stuk

Excl. BTW: € 0,18 Incl. BTW: € 0,22
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Vleesvork groot
Artikel:17111
Vleesvork groot
0,85 excl. btw 1,03 incl. btw
Vleesvork groot
Artikel:17111
Vleesvork groot

Prijs per stuk

Excl. BTW: € 0,85 Incl. BTW: € 1,03
Selecteer hoeveelheid
Aantal

Diverse barcecues huren

Laat u verrassen door het aanbod barbecues van Héman Horecaverhuur. We hebben diverse soorten barbecues: van gas barbecues tot aan houtskool barbecues. Voeg een bijzonder en speels element toe aan uw feest met de VW Kever barbecue of de Mini Cooper barbecue op propaangas. Zo bent u verzekerd van een échte eyecatcher op uw event.

Een barbecue huren via Héman

Een barbecue huren is erg eenvoudig. Kies de gewenste barbecue en plaats deze in uw virtuele winkelwagen. U kunt uw barbecue nu direct bestellen of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Als u ervoor kiest om direct te bestellen, vult u uw contact- en adresgegevens in. Tot slot geeft u de gewenste leverdatum. U kunt de bestelling direct online betalen of bij levering. Het is ook mogelijk om uw bestelling telefonisch of per mail te plaatsen.

Bezorgen en ophalen

We kunnen de barbecue van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur bezorgen op de door u gewenste locatie. Organiseert u een feestje in het weekend? Dan bezorgen we de barbecue op vrijdag en halen we hem op maandag op. In onze spelregels leest u alles over het bestellen, bezorgen en ophalen van een barbecue door Héman Horecaverhuur.

Maak uw BBQ compleet

Met een barbecue alleen is het feestje nog niet compleet. Zorg ervoor dat u bent voorzien van de nodige toebehoren. In ons assortiment vindt u benodigdheden, zoals houtskool, aanmaakblokjes, vleestangen en propaangas. U regelt het vlees, wij regelen de rest!

Ontdek meer horecaverhuur

Bent u op zoek naar meer benodigdheden voor uw evenement? Héman Horecaverhuur is dé landelijke verhuurder van alle partymaterialen en meubilair. We bezorgen onze artikelen in heel Nederland. U kunt bij Héman terecht voor een biertap, bestek en veel meer. Bekijk onze volledige collectie in onze online catalogus. Wilt u advies over de mogelijkheden voor uw event? Neem contact met ons op. Onze deskundigen voorzien u graag van advies op maat.

Contact opnemen met Héman horecaverhuur

Heeft u vragen over het huren van een BBQ? Neem contact op door te bellen naar 020 668 6858. Of mail naar info@heman.nl. We voorzien u zo snel mogelijk van een reactie.