Picknicktafel wit, 70 cm breed

Artikel:21212

Dit artikel behoort tot de Custom Event collectie.

Specificaties

Artikelnummer 21212
Kleur Wit
Lengte 70 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 80 cm
Outdoor Geschikt voor buiten

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 5,25 Incl. BTW: € 6,35
2e dag (excl. BTW) € 1,31
Extra dagen (excl. BTW) € 0,79
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Alle prijzen zijn in euro’s per stuk, per dag, exclusief transport en op- en afbouw kosten. Een aantal artikelen is alleen te bestellen in vastgestelde verpakkingseenheden. Na het plaatsen van de bestelling worden alle materialen op beschikbaarheid gecontroleerd en bevestigd per e-mail. Lees meer over onze algemene voorwaarden.

Picknickbanken voor verschillende groepsgrootten

Voor een picknicktafel huren bent u bij Héman Horecaverhuur aan het juiste adres. Als landelijke verhuurder van alle horecamaterialen en meubilair hebben wij het grootste verhuurassortiment tegen concurrerende prijzen. U kunt al een picknicktafel met daaraan gemonteerde zitbanken huren vanaf één dag. Als u artikelen van vrijdag tot maandag huurt, betaalt u voor slechts één huurdag.

Héman heeft houten picknickbanken voor bijvoorbeeld 2, 4 of 6 personen, in verschillende kleuren. Van onbehandeld hout tot zwart, groen of witgekleurd hout. Ze zijn geschikt voor buitengebruik. Wij leveren de mooie picknicktafels desgewenst met zachte kussens, zodat uw gasten of bezoekers ook na langere tijd nog comfortabel zitten. Onze ervaren en betrokken salesmedewerkers kunnen u op maat adviseren over de mogelijkheden van een picknicktafel huren.


Binnen een handomdraai comfortabele zitruimte met een picknicktafel huren

Door een picknicktafel te huren schept u in een handomdraai zorgeloze zitruimte voor een evenement, feest, jubileum, beurs, toernooi of presentatie. Uw gasten kunnen heerlijk in de buitenlucht genieten van culturele optredens, een interessante voordracht of van lekker eten en drinken. Wij kunnen de zittafels op verzoek aankleden en omlijsten met linnen en decoratiemateriaal.

Staan de picknicktafels in de felle zon? Dan kunt u bij Héman parasols huren van verschillende omvang en kleur. Onze parasols zorgen voor de gewenste verkoeling en ze zijn een eyecatcher op de locatie. Zijn de weersvooruitzichten minder zonnig en kan er op de dag van uw evenement of feest een buitje vallen? Met een partytent huren blijven uw gasten droog.


Kom langs in de showroom of het magazijn van Héman

Een picknicktafel huren staat garant voor gezelligheid en onvergetelijke momenten. U creëert hiermee snel veel zitplekken, waar uw gasten samen aan tafel kunnen genieten. U plaats uw bestelling eenvoudig online of u neemt telefonisch (020 – 668 68 58) of per e-mail (info@heman.nl) contact met ons op. Wilt u eerst eens rondkijken en inspiratie opdoen in onze showroom aan de Joan Muyskerweg in Amsterdam? U kunt tijdens kantoortijden gewoon zonder afspraak langskomen. Om al onze materialen in ons magazijn in Mijdrecht te kunnen zien, is het noodzakelijk om eerst even een afspraak te maken.

Gehuurde picknicktafel laten bezorgen of zelf ophalen

U kunt ervoor kiezen om een picknicktafel te huren en deze zelf op te halen, maar dit hoeft niet. Héman levert alle horecamaterialen en meubilair door heel Nederland. Onze bezorgdienst zorgt ervoor dat de gehuurde spullen tijdig bij u worden afgeleverd. Wij leveren de goederen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. De picknicktafels worden op de laatste huurdag of de dag erna weer opgehaald. De afspraak is dat de picknicktafels veegschoon worden meegegeven. Héman zorgt voor de schoonmaak van het meubilair.

Heeft u nog vragen over een picknicktafel huren? Neem contact op en wij beantwoorden al uw vragen of verzoeken.