Partyverhuur Héman

Voor wie niet al die feestspullen binnen handbereik heeft, maar toch wil uitpakken. We hebben met een assortiment van meer dan 2500 verhuurproducten voor elke gelegenheid en elk seizoen voldoende aanbod. Al meer dan 100 jaar zetten we ons in voor de ultieme feestbeleving. Alle meubilair, apparatuur en aankleding kunt u online vinden onder ons assortiment én in onze showroom in Amsterdam. Naast service op maat, leveren we landelijke direct uit onze catalogus. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op óf vul online ons terugbelformulier in. Onze adviseurs nemen dan op een door u gekozen moment contact met u op.

Stuur ons een mail Bel ons op 020 6686858

Assortiment Héman partyverhuur

Het grootste assortiment aan partyverhuur én de meeste diversiteit binnen het assortiment! Hierin onderscheiden we ons sterk van andere horecaverhuurservices in Nederland. Onze partyverhuur varieert van kookplaten en barbecues tot bloemen en andere producten voor de aankleding en inrichting. Het volledige verhuurassortiment van Héman partyverhuur vindt u in onze online catalogus en onder ons assortiment. Liever persoonlijk advies of service op maat? Onze deskundigen staan voor u klaar en adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden voor uw event.

Services Héman partyverhuur

Uw event wordt van A tot Z geregeld met de extra diensten van Héman Horecaverhuur. Met behulp van een 3D-plattegrond geven onze specialisten een realistisch beeld van uw event en dankzij onze personele diensten komt u nooit handen tekort. Wel het plezier, maar niet al dat gesjouw? Ons team neemt bij de op- en afbouwservice al het zware werk uit handen. De bloembinderij en decorafdeling zorgen ervoor dat alle decoraties tot in de puntjes aansluiten op uw wensen. Informeer telefonisch naar onze extra services.

Stuur ons een mail Bel ons op 020 6686858