Pizza oven, 2 laags, 380V-32A

Artikel:40600
pizza

Pizza oven, 2 laags
Oven met 2 kamers. Iedere kamer heeft een eigen thermostaat

Binnenmaat van een warmtekamer is 58x58cm

Specificaties

Artikelnummer 40600
Lengte 88cm
Breedte 100cm
Hoogte 156cm
Voltage 380V
Ampere 32A
Kilowatt 6

Aanbevolen artikelen

RVS werktafel, inklapbaar
37,50 excl. btw 45,38 incl. btw

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 37,50 Incl. BTW: € 45,38
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Pizzaschep / spaan
Artikel:40605
Pizzaschep / spaan
5,50 excl. btw 6,66 incl. btw

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 5,50 Incl. BTW: € 6,66
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Koelwerkbank RVS gekoeld 198x78cm
87,00 excl. btw 105,27 incl. btw

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 87,00 Incl. BTW: € 105,27
Selecteer hoeveelheid
Aantal

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 88,00 Incl. BTW: € 106,48
2e dag (excl. BTW) € 22,00
Extra dagen (excl. BTW) € 13,20
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Alle prijzen zijn in euro’s per stuk, per dag, exclusief transport en op- en afbouw kosten. Een aantal artikelen is alleen te bestellen in vastgestelde verpakkingseenheden. Na het plaatsen van de bestelling worden alle materialen op beschikbaarheid gecontroleerd en bevestigd per e-mail. Lees meer over onze algemene voorwaarden.

Pizza-oven: de perfecte sfeermaker voor elk feest

Een pizza-oven huren is de perfecte sfeermaker voor elk feest, van groot tot klein. Van een concert, bedrijfsborrel, kookworkshop of personeelsuitje tot een familiefeest, jubileum, tuinfeest, presentatie of kinderfeestje. Héman heeft voor elke specifieke wens of bijeenkomst een pizza-oven, zoals een:


U en uw gasten kunnen pizza’s maken zoals ze horen te zijn: krokant, luchtig, vers gebakken en smaakvol. En uw gasten hoeven niet lang te wachten om er van te genieten. De pizza’s zijn binnen enkele minuten klaar om op te eten.


Lekker eten én plezier met elkaar dankzij een pizza-oven huren

Wat is er leuker dan uw eigen pizza’s maken? Met een pizza-oven huren heeft u niet alleen lekker eten op locatie, maar ook veel plezier. Het gezamenlijk met uw gasten beleggen en bereiden van verse pizza’s is een leuke en gezellige belevenis. Een ieder kan zelf bepalen welk beleg er op de pizza moet komen. Of u kiest voor het bakken van heerlijke kant-en-klare pizza’s.

Pizza’s bakken past overal bij. Kies voor het gemak van een elektrische pizza-oven of voor de ambachtelijke kwaliteit van een traditionele houtgestookte Italiaanse pizza-oven. Dat betekent pizza’s met een dunne bodem, luchtige korst en smaakvolle, verse ingrediënten.


Alle te huren pizza-ovens zijn mobiel inzetbaar

Alle pizza-ovens van Héman Horecaverhuur zijn mobiel inzetbaar. Héman levert en bezorgt door heel Nederland, standaard van maandag tot en met vrijdag en op verzoek in de avonden en het weekend. U kunt de bestelde materialen ook zelf ophalen tijdens onze openingsuren. Wilt u een pizza-oven huren van vrijdag tot maandag? Dan betaalt u maar voor één huurdag. Wij vragen u de pizza-oven veegschoon in te leveren. Héman zorgt voor de schoonmaak, zonder extra kosten te rekenen.

Pizza-oven als middelpunt van uw feest of evenement

Een pizza-oven huren is leuker dan een barbecue. De oven is het middelpunt van uw evenement of feest. Uw gasten kunnen zelf bakken, of u laat iemand voor uw gasten bakken. Wilt u inspiratie opdoen? Bezoek onze showroom in Amsterdam. Als u wilt rondkijken in ons magazijn in Mijdrecht, kunt u een afspraak maken om langs te komen. Onze horecaverhuurspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op. Wij staan voor u klaar.