Vacatures bij Héman Horecaverhuur & BloemBloem

                                 

Héman Horecaverhuur, gevestigd in Amsterdam, verhuurt horeca- en evenementenmaterialen voor feesten, evenementen, congressen. Wij zijn op dit gebied één van de marktleiders van Nederland en levert door geheel Nederland aan zowel particulieren als (professionele) bedrijven.

BloemBloem is ons partnerbedrijf en organiseert het compleet inrichten van evenementen met meubilair, decoratie en bloemen. Ieder event is uniek en onze eventplanners creëren de juiste ambiance voor iedere gelegenheid in een voorstel op maat. Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. Het magazijn van BloemBloem is gevestigd in Mijdrecht. Kijk ook op bloembloem.nl

Altijd al willen werken bij een dynamisch bedrijf, met een gezellig team van collega's en altijd gebruik kunnen maken van verhuurartikelen voor je eigen feestje?
Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar hrm@heman.nl en wij vertellen jou waarom jij bij ons wilt komen werken!

Kantoor in Amsterdam

Afdeling Héman
Administratief medewerker
 NIEUW

Afdeling BloemBloem
Afstudeerstage event specialist (per februari 2020)


Magazijn in Amsterdam

Medewerker expeditie NIEUW
Weekend chauffeur NIEUW
Chauffeur B / C / CE


Magazijn in Mijdrecht

Weekend chauffeur NIEUW
Allrounder
events
 NIEUW
Flexibele bijbaan
Chauffeurs B / C / CE
Technisch medewerker

Klik op de vacature voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe collega? Wacht niet langer en stel je aan ons voor door te solliciteren! Inhoudelijke vragen over de functie of vragen over de werving- en selectie procedure? Dan kun je terecht bij Sharon Kentrop  (HRM) 020 66868 58 (algemeen) of 088 6554 326 (direct), email hrm@heman.nl.