Vacatures bij Héman Horecaverhuur & BloemBloem

                                 

Héman Horecaverhuur, gevestigd in Amsterdam, verhuurt horeca- en evenementenmaterialen voor feesten, evenementen, congressen. Wij zijn op dit gebied één van de marktleiders van Nederland en levert door geheel Nederland aan zowel particulieren als (professionele) bedrijven.

BloemBloem is ons partnerbedrijf en organiseert het compleet inrichten van evenementen met meubilair, decoratie en bloemen. Ieder event is uniek en onze eventplanners creëren de juiste ambiance voor iedere gelegenheid in een voorstel op maat. Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. Het magazijn van BloemBloem is gevestigd in Mijdrecht. Kijk ook op bloembloem.nl

Altijd al willen werken bij een dynamisch bedrijf, met een gezellig team van collega's en altijd gebruik kunnen maken van verhuurartikelen voor je eigen feestje?
Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar hrm@heman.nl en wij vertellen jou waarom jij bij ons wilt komen werken!

LET OP:
Wegens de huidige situatie (COVID-19) hebben we onze vacatures op on hold gezet. Je mag ons uiteraard altijd mailen met je CV en komen graag bij je terug wanneer de betere tijden terug keren.

Kantoor in Amsterdam (vacatures on hold)

Eventspecialist sales & eventstyling


Magazijn in Amsterdam (vacatures on hold)

Medewerker expeditie
Weekend bezorger
Chauffeur C / CE


Klik op de vacature voor meer informatie.

Dit is ons team ► Onze organisatie
Benieuwd naar het onstaan van Héman? Lees hier de geschiedenis.
 ► Over Héman

Word jij onze nieuwe collega? Wacht niet langer en stel je aan ons voor door te solliciteren! Inhoudelijke vragen over de functie of vragen over de werving- en selectie procedure? Dan kun je terecht bij Sharon Kentrop  (HRM) 020 66868 58 (algemeen) of 088 6554 326 (direct), email hrm@heman.nl.