Vacatures bij Héman Horecaverhuur & BloemBloem

z                                  

Héman Horecaverhuur, gevestigd in Amsterdam, verhuurt horeca- en evenementenmaterialen voor feesten, evenementen, congressen. Wij zijn op dit gebied één van de marktleiders van Nederland en levert door geheel Nederland aan zowel particulieren als (professionele) bedrijven.

BloemBloem is ons partnerbedrijf en organiseert het compleet inrichten van evenementen met meubilair, decoratie en bloemen. Ieder event is uniek en onze eventplanners creëren de juiste ambiance voor iedere gelegenheid in een voorstel op maat. Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. Het magazijn van BloemBloem is gevestigd in Mijdrecht. Kijk ook op bloembloem.nl !

Altijd al willen werken bij een dynamisch bedrijf, met een gezellig team van collega's en altijd gebruik kunnen maken van verhuurartikelen voor je eigen feestje?
Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar hrm@heman.nl en wij vertellen jou waarom jij bij ons wilt komen werken!

Kantoor in Amsterdam

Afdeling BloemBloem
Afstudeerstage event specialist (per februari 2020)


Magazijn in Amsterdam

Logistiek administratief medewerker NIEUW!
Chauffeur B / C / CE


Magazijn in Mijdrecht

Allrounder events NIEUW!
Allrounder logistiek NIEUW!
Medewerker logistiek
Flexibele bijbaan
Chauffeurs B / C / CE
Technisch medewerker


Nieuwsgierig geworden?
Klik op de link van de vacature voor meer informatie!

Als je interesse hebt, vragen we je een sollicitatiebrief met motivatie en CV te mailen naar hrm@heman.nl, t.a.v. Sharon Kentrop onder vermelding van de betreffende vacature.