Vacatures bij Héman Horecaverhuur & BloemBloem

                                 

Héman Horecaverhuur, gevestigd in Amsterdam, verhuurt horeca- en evenementenmaterialen voor feesten, evenementen, congressen. Wij zijn op dit gebied één van de marktleiders van Nederland en levert door geheel Nederland aan zowel particulieren als (professionele) bedrijven.

BloemBloem is ons partnerbedrijf en organiseert het compleet inrichten van evenementen met meubilair, decoratie en bloemen. Ieder event is uniek en onze eventplanners creëren de juiste ambiance voor iedere gelegenheid in een voorstel op maat. Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. Het magazijn van BloemBloem is gevestigd in Mijdrecht. Kijk ook op bloembloem.nl

Altijd al willen werken bij een dynamisch bedrijf, met een gezellig team van collega's en altijd gebruik kunnen maken van verhuurartikelen voor je eigen feestje?
Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar hrm@heman.nl en wij vertellen jou waarom jij bij ons wilt komen werken!

**Vacature Commercieel Medewerker **

**Vacature (junior) Account & Projectmanager **

**Vacature Medewerker Facturatie **

**Vacature allrounder logistiek **

**Vacature Chauffeurs B of C / CE rijbewijs **

**Vacature medewerker magazijn Amsterdam **

**Vacature medewerker magazijn Mijdrecht **


Dit is ons team                   ► Onze organisatie
Benieuwd naar het onstaan van Héman? 
Lees hier de geschiedenis ► Over Héman

Word jij onze nieuwe collega? Wacht niet langer en stel je aan ons voor door te solliciteren.
Inhoudelijke vragen over de functie of vragen over de werving- en selectie procedure? Dan kun je terecht bij Frank Sissingh. Bel of mail naar 020 668 6858, hrm@heman.nl.