Diensten

Naast het huren van verschillende artikelen kunt u bij Héman ook terecht voor extra services.
Héman is u graag van dienst en maakt het u zo gemakkelijk en compleet mogelijk.
Voor vragen over onze diensten kunt u contact opnemen via 020 6686858 of info@heman.nl

Projectbegeleiding

Voor evenementen waarbij meer komt kijken dan alleen het huren van materialen. Onze experts zijn getraind om uw event in goede banen te leiden. Wij begeleiden uw event en adviseren in het voortraject over de benodigheden zodat u niet voor verrassingen komt te staan.  

                                                                Project begeleiding


Op- en afbouw

Om de kwaliteit van onze materialen te waarborgen bieden wij een op- en afbouw service aan. Deze is zelfs verplicht bij de duurzame collecties. Het team neemt het zware werk voor u uit handen en zorgt voor een optimale oplevering.

opafbouw


Logistieke dienstverlening

Met meer dan 15 eigen wagens is Héman geheel zelfvoorzienend in het leveren en ophalen van onze materialen. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van een spoedservice.

3D tekeningen

De ontwerpers van Héman geven u inzicht in de indeling van uw event met een realistische 3D plattegrond. Tot in detail komt uw event tot leven.

3d

Bloembinderij

Met een groot assortiment vazen, potten, planten en artificial bloemen zullen onze arrangeurs u versteld doen staan met de mooiste bloem- en groencreaties.
Er kan een telefonisch of per mail een bestelling geplaatst worden waarbij u de voorkeur aangeeft van het type materialen, kleuren en het budget. Hierna ontvangt u een voorstel op maat.

binderij

Decor afdeling

In de decorafdeling van Héman worden nieuwe meubilairlijnen otnwikkeld en onderhouden. Het is ook mogelijk om specifieke decors te laten ontwerpen en realiseren.

Onze decor afdeling bestaat onder ander uit een; metaalwerkplaats, houtwerkplaats, spuiterij en stoffeerderij.

decors

Technische dienst

De technische monteurs van Héman zorgen er altijd voor dat onze elektrische materialen gekeurd worden volgens de NEN-certificering. Het is ook mogelijk om een monteur ter plaatse in te huren voor uw event.

Zo weet u zeker dat alle materialen naar behoren worden aangesloten.

TD

Personele diensten

Extra handjes nodig in het debras? Héman heeft de mensen in huis om u te ondersteunen op uw event.

Personeel