Mobiele tapunit

Artikel:47040
Mobiele tapunit

Productinformatie
Water gekoelde tap. Met standaard Heinekenkoppeling. Optioneel Gulpener-, Grolsch- en Bavaria-koppeling. Exclusief koolzuurfles.

Bekijk het instructiefilmpje voor het koppelen van het koolzuur en het bierfust. Bekijk instructievideo

Specificaties

Artikelnummer 47040
Lengte 100 cm.
Breedte 60 cm.
Hoogte 100 cm.
Voltage 230V
Wattage 670

Aanbevolen artikelen

Bierspatel
Artikel:48600
Bierspatel
0,75 excl. btw 0,91 incl. btw
Bierspatel
Artikel:48600
Bierspatel

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 0,75 Incl. BTW: € 0,91
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Bierglas Amsterdammertje, 34cl
0,20 excl. btw 0,24 incl. btw
Bierglas Amsterdammertje, 34cl
Afnemen per: 24

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 0,20 Incl. BTW: € 0,24
Spoelbak kunststof compleet
13,00 excl. btw 15,73 incl. btw

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 13,00 Incl. BTW: € 15,73
Selecteer hoeveelheid
Aantal

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 85,00 Incl. BTW: € 102,85
2e dag (excl. BTW) € 21,25
Extra dagen (excl. BTW) € 12,75
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Alle prijzen zijn in euro’s per stuk, per dag, exclusief transport en op- en afbouw kosten. Een aantal artikelen is alleen te bestellen in vastgestelde verpakkingseenheden. Na het plaatsen van de bestelling worden alle materialen op beschikbaarheid gecontroleerd en bevestigd per e-mail. Lees meer over onze algemene voorwaarden.

Online een biertap bestellen bij Héman Verhuurservice

Via onze website huurt u eenvoudig en goedkoop een biertap voor uw evenement of feest: dit kan al vanaf € 45,- per dag. Voor de kleine feesten hebben we luchtgekoelde taps met een maximale capaciteit van 31 liter bier per uur; voor een groter feest kunt u een watergekoelde tap met een capaciteit tot 130 liter huren. Selecteer de biertap van uw keuze, kies het aantal taps en rond uw bestelling af. Wij leveren de biertap met onze eigen bezorgservice bij u op locatie en komen deze ook weer ophalen. Bij levering ontvangt u de handleiding van de tap.

Wat is de geschikte capaciteit voor mijn biertap?

Bij het huren van een biertap is het belangrijk dat u rekening houdt met de capaciteit van de tap (het aantal liter per uur dat er getapt kan worden). Factoren die meespelen bij het bepalen van de juiste capaciteit van de te huren biertap:

  • het aantal gasten op uw feest
  • de hoeveelheid bier die er gedronken gaat worden
  • het tempo van de bierdrinkers

Heeft u een klein feestje waarbij u verwacht dat u niet meer dan 150 glazen bier per uur hoeft te schenken? Dan volstaat een klein formaat tap, zoals dit tafelmodel biertap. De kleine taps zijn luchtgekoeld.

Verwacht u meer gasten? Een watergekoelde biertap zoals deze mobiele tapunit heeft een capaciteit van 130 liter per uur; hiermee kunt u zo’n 600 biertjes per uur tappen.

Weet u niet precies welke capaciteit u nodig heeft? Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee. Neem contact met ons op via telefoonnummer 020 668 6858 of vul het contactformulier in.

Verschillende soorten en maten biertaps

In ons assortiment biertaps vindt u verschillende tafelmodellen en grotere, verrijdbare units met tapkraan. Afhankelijk van uw wensen omtrent het thema van uw feest of evenement kunnen we deze ombouwen met een bar. Op de pagina Barren vindt u barren in verschillende stijlen, waarmee uw biertap helemaal naar wens aangekleed kan worden.

Toebehoren voor biertaps

Wanneer u een biertap huurt, mogen toebehoren niet ontbreken. Bij Héman Verhuurservice vindt u alle benodigdheden ter aanvulling op de door u gehuurde biertap. Op de pagina Barelementen bekijkt u de toebehoren in ons assortiment. Zo huurt u goedkoop biermatten, spoelborstels, spoelbakken en bierspatels om het overtollige schuim van het glas te halen.

Weet u al welk bier u gaat schenken? Huur dan gratis het juiste koppelstuk bij uw biertap. Ook verhuren wij koolzuurcilinders van 0,5 kg en 10 kg; de cilinders zijn essentieel om het bier uit het fust te tappen.

Vragen over onze biertap verhuur

Heeft u vragen over het huren van een biertap of wilt u een passende offerte voor een grote bestelling? Wij helpen u graag verder. Bel naar 020 668 6858 of vul het contactformulier in.