Klaptafel rond Ø 180 cm

Artikel:21065

Algemene informatie
Deze klaptafel is geschikt voor 10 personen.
Voor deze ronde tafel is 220 x 220 cm of 240 x 240 cm (deze grotere maat valt dan net wat langer) de meest geschikte maat voor het tafellinnen.
De tafel kan eventueel 15 cm opgehoogd worden met een ophogingset klik hierom te deze ophogingset te bekijken.

Let op
Alleen de poten kunnen ingeklapt worden, het tafelblad kan niet ingeklapt worden.

Specificaties

Artikelnummer 21065
Kleur Bruin
Hoogte 72,5 cm
Doorsnede 180 cm
Inklapbaar Ja
klaptafel rond 18 cm.

Aanbevolen artikelen

Linnen wit, lxb 240x240 cm.
8,00 excl. btw 9,68 incl. btw

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 8,00 Incl. BTW: € 9,68
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Tafellaken zwart, 240x240 cm.
11,10 excl. btw 13,43 incl. btw

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 11,10 Incl. BTW: € 13,43
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Tafelhoes wit laken en rok aaneen, Ø 165 cm.
24,50 excl. btw 29,65 incl. btw

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 24,50 Incl. BTW: € 29,65
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Tafelhoes zwart laken en rok aaneen, Ø 180 cm.
27,50 excl. btw 33,28 incl. btw

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 27,50 Incl. BTW: € 33,28
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Tafelhoes zwart laken en rok aaneen, geplooid, Ø 180 cm.
27,50 excl. btw 33,28 incl. btw

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 27,50 Incl. BTW: € 33,28
Selecteer hoeveelheid
Aantal

Huurtarief per stuk

Excl. BTW: € 11,25 Incl. BTW: € 13,61
2e dag (excl. BTW) € 2,81
Extra dagen (excl. BTW) € 1,69
Selecteer hoeveelheid
Aantal
Alle prijzen zijn in euro’s per stuk, per dag, exclusief transport en op- en afbouw kosten. Een aantal artikelen is alleen te bestellen in vastgestelde verpakkingseenheden. Na het plaatsen van de bestelling worden alle materialen op beschikbaarheid gecontroleerd en bevestigd per e-mail. Lees meer over onze algemene voorwaarden.

Online tafels huren bij Héman Horecaverhuur

Via de website van Héman Horecaverhuur huurt u gemakkelijk online tafels tegen een scherpe prijs. Kies het type tafel in de gewenste afmeting en hoeveelheid. Wij beschikken over standaard tafels, maar hebben ook luxe design tafels in het assortiment. Zo kunt u voor elke gelegenheid een passende tafel vinden. Alle tafels worden op de gewenste doordeweekse dag op locatie bezorgd en ook weer opgehaald. We bezorgen en halen in het weekend niet. Wel is het mogelijk om op zaterdag uw bestelling op te halen of te retourneren.

Hoeveel tafels heb ik nodig?

Afhankelijk van de afmetingen van de tafel kunnen er 2 tot 10 mensen gebruikmaken van 1 tafel. Heeft u hulp bij het bepalen van het aantal benodigde tafels voor uw gelegenheid? Neem contact met ons op en wij geven u een vrijblijvend advies.

Soorten tafels

Wij hebben 3 verschillende type tafels in ons assortiment:

Statafel

In ons assortiment vindt u diverse soorten statafels, van een standaard aluminium tafel tot een grote, rechthoekige statafel van bamboe. Zie hier het complete aanbod statafels.

Klaptafel

Klaptafels nemen weinig ruimte in en zijn beschikbaar in verschillende vormen en afmetingen. Door een paar extra klaptafels te huren kunt u snel de capaciteit van uw evenement uitbreiden. Zie hier het complete aanbod klaptafels.

Zittafel

Ook voor diners en andere gelegenheden huurt u bij Héman de perfecte tafel. We beschikken over grote en kleine tafels in zowel ronde als gehoekte vormen. Zie hier het complete assortiment zittafels.

Statafelhoezen huren

Voor de statafels hebben wij ook een groot assortiment statafelhoezen beschikbaar. Met deze tafelhoezen maakt u van de statafel een bijzonder onderdeel van uw decor. Er zijn vele kleuren en uitvoeringen zodat er altijd een hoes beschikbaar is die bij het thema van uw evenement of feest past.

Als u hoezen mee bestelt, leveren wij deze inclusief waszak. De gebruikte hoezen kunnen (ongewassen) in de waszakken gedeponeerd worden. Wij nemen de waszakken mee wanneer we het meubilair komen ophalen. Voor het wassen van de hoezen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Tafels huren in Amsterdam

Heeft u vragen over het huren van tafels? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem contact met ons op via 020 668 6858 of vul het contactformulier in. U bent ook welkom in onze showroom in Amsterdam.