Nieuws

Unieke Foodpresentatie in de schilderijlijst

Met de schilderijlijst kunnen de gasten op een leuke manier de hapjes en drankjes pakken. Huur de schilderijlijsten in wit of goud hier.


De ultieme eyecatcher voor elk event: Piano-buffetbar

Bijzondere invulling voor een buffet

Een van onze speciale items is de pianobar, hoe te gek is deze piano om hier uw buffet op te presenteren! Er kunnen gastronoombakken in gezet worden (gekoeld) en er zit zelfs een verwarmt gedeelte met kookplaat op. Wilt u er drankjes vanuit serveren, dat kan natuurlijk ook. De Piano-buffetbar is op aanvraag in te zetten op uw evenement.

BloemBloem en Héman richten VIP-tent in Volvo Ocean Race Finish Den Haag

De inrichting

Een van onze opvallende collecties, de ‘’Hot Metal Collectie’’, waar de inrichting onder andere uit bestaat, is te herkennen aan de stoere metalen frames en de houten tafelbladen, wat een relaxte sfeer creëert. Buiten is gebruik gemaakt van teaktafels en regisseurstoelen. De statafels zijn van de populaire Kudeta collectie. Het paviljoen wat is ingericht bestaat uit maar liefst twee verdiepingen, waar de selectie van al het andere meubilair zorgt voor een prettig zomergevoel in elk gedeelte van de hele Beach Lounge. Het groen, de bloemen en decoratie met geweldige eyecatchers die de inrichting een sfeervolle aanblik geven.

Héman Horecaverhuur richt onder de bogen van het Rijksmuseum in

Op Bevrijdingsdag, 5 mei 2018, werd er een speciaal diner voor lieve Amsterdammers georganiseerd. Wij hebben de tunnel ingericht met lange tafels, witte stoelen, ons nieuwste servies en de cateraars serveerden de lekkerste gerechten. 

Succesvolle Inspiration Days

Op 14, 15 en 16 maart 2018 werd door BloemBloem en Héman samen met hun enthousiaste partners uit de evenementenbranche de Inspiration Days 2018 georganiseerd. Deze inspiratiebeurs vond plaats in de grootste showroom voor eventbenodigdheden van Nederland.

Ruim 700 bezoekers lieten zich begeleiden door medewerkers uit alle lagen van de organisatie. De spectaculaire entree bestond uit stoelen in de lucht en de gasten werden welkom geheten met een glas champagne. Tussen de stellingen was de ruimte geweldig gedecoreerd met verschillende bloemen en hangplanten. De nieuwste trends qua servies, decoratie en bestek konden worden bekeken. Er werden kookdemo's gegeven door Rational met nieuwe ovens. En sterrenchefs, Stefan van Sprang en Onne Kokmeijer lieten de gasten genieten van heerlijke sterrengerechten.

Wederom waren het zeer geslaagde en inspirerende dagen in Mijdrecht! Nog even nagenieten? Bekijk de aftermovie.