Nieuws

Héman Horecaverhuur richt onder de bogen van het Rijksmuseum in


Op Bevrijdingsdag, 5 mei 2018, werd er een speciaal diner voor lieve Amsterdammers georganiseerd. Wij hebben de tunnel ingericht met lange tafels, witte stoelen, ons nieuwste servies en de cateraars serveerden de lekkerste gerechten.

Succesvolle Inspiration Days


Op 14, 15 en 16 maart 2018 werd door BloemBloem en Héman samen met hun enthousiaste partners uit de evenementenbranche de Inspiration Days 2018 georganiseerd. Deze inspiratiebeurs vond plaats in de grootste showroom voor eventbenodigdheden van Nederland.

Ruim 700 bezoekers lieten zich begeleiden door medewerkers uit alle lagen van de organisatie. De spectaculaire entree bestond uit stoelen in de lucht en de gasten werden welkom geheten met een glas champagne. Tussen de stellingen was de ruimte geweldig gedecoreerd met verschillende bloemen en hangplanten. De nieuwste trends qua servies, decoratie en bestek konden worden bekeken. Er werden kookdemo's gegeven door Rational met nieuwe ovens. En sterrenchefs, Stefan van Sprang en Onne Kokmeijer lieten de gasten genieten van heerlijke sterrengerechten.

Wederom waren het zeer geslaagde en inspirerende dagen in Mijdrecht! Nog even nagenieten? Bekijk de aftermovie.